Caramelo

Lieve tassengek,

Kun je niet genoeg krijgen van het verzamelen van tassen? Vooral nu het zomer wordt, zie jij jezelf al over het strand of door de stad lopen met die te gekke bag! Hoog tijd dus voor een nieuwe eyecatcher!

Helaas zijn tassen vaak op een niet mens/diervriendelijke manier gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan leren tassen van dierenhuiden of massaproductie door kinderen in fabrieken in Oost-Azië. Diverse bedrijven proberen daar een stokje voor te steken.

Op een Ibiza festival in Rotterdam afgelopen week maakte ik kennis met het bedrijf Caramelo. Dit bedrijf haalt haar inspiratie voor de producten uit verschillende culturen, kleuren en materialen vanuit de hele wereld. Hieronder staan enkele foto’s van hun producten.

Inspiratie voor de collectie ‘With love from Africa’ komt van de kleurrijke, handgemaakte en unieke tassen vanuit Afrika. De materialen zijn voornamelijk natuurproducten. Bovendien is er een goede behandeling van & onderhandeling met de makers van de tassen.

Nieuwsgierig geworden naar meer tassen en clutches van Caramelo? Neem dan een kijkje op hun website http://www.caramelo_official.nl of instagram carambole_official. Je kunt ook zelf gaan kijken in hun winkel. Deze is gevestigd in Ulvenhout; het adres kun je vinden op hun website.

Heb jij je nieuwe zomerbag al gespot? Laat het weten!

Liefs Renske

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s